meni

Webinar / PREMAGOVANJE IZZIVOV STRATEŠKEGA RAZMIŠLJANJA

Kdaj

četrtek, 18. maj 2023

9.00 do 11.00

Kje

Webinar

Cena

Za člane SOZ:
Brezplačno

Za nečlane SOZ:
Udeležba ni mogoča

O vsebini

Upravljanje ravni prihodkov in njihove rasti včasih spominja na partijo šaha – zahteva razmišljanje o 20 korakih vnaprej. Če se sprašujete, kako nasloviti spreminjajoče se potrebe potrošnikov in ustrezno prilagoditi strategije, ki bodo učinkovite v daljšem časovnem obdobju, je dogodek priložnost, da osvojite pristope, kako spodbuditi in implementirati svoje sposobnosti strateškega razmišljanja.

Potrošniki / uporabniki vedo, kaj želijo, a njihove potrebe so vedno bolj kompleksne. Osredotočenost na vprašanje, zakaj naj bi izbrali prav izdelke / storitev vašega podjetja, zahteva prehod s taktičnega h strateškemu načinu razmišljanja.

Louisa Moger se bo osredotočila na hierarhijo strateških odločitev, modele, ki jih lahko uporabimo za pripravo učinkovitih strateških načrtov, ter kako prepoznamo morebitne šibkosti izhodišč (brifa), s katerimi se soočamo ter opredelimo potrebo po njegovi prilagoditvi, da bodo predlagane rešitve lahko učinkovite. 

Pri tem ne bo izhajala prvenstveno iz teoretičnih pogledov in spoznanj, svoja dognanja bo oprla na in podkrepila s številnimi primeri dobrih praks iz svoje uspešne poslovne poti, ki bodo pomagali razumeti, kaj strateško razmišljanje je in kaj to ni. Ob tem bo predstavila metode, kako nadgraditi sposobnosti strateškega razmišljanja.

Namen predavanja je pomoč udeležencem pri prepoznavanju ključnih izzivov strateškega razmišljanja ter razumevanju veščin in postopkov, ki so potrebni za učinkovit razmislek, kje smo in na kaj se osredotočiti v prihodnje.

*Dogodek bo potekal v angleščini brez prevoda.

O govorki

Louisa Moger, ustanoviteljica, direktorica & svetovalka, Evolve Consult, VB

Louisa Moger je priznana strokovnjakinja za marketinške strategije z bogatimi izkušnjami kot svetovalka in trener. Med njenimi naročniki so tako velika globalna podjetja kot vladne institucije, srednja in mala podjetja in tudi nepridobitne organizacije. Med aktualnimi naročniki velja izpostaviti The British Council, AB Vista, The Cabinet Office in Tetra Pak.

Louisa Moger je ustanoviteljica, direktorica in svetovalka v svetovalnem podjetju Evolve Consult, objavljena avtorica ter direktorica izobraževalnega programa pri CIM, Chartered Institute of Marketing, ki je namenjen razvoju strateških sposobnosti vodilnih v marketingu. Je tudi svetovalka upravam številnih srednjih in malih podjetij. Kot svetovalka je od leta 2012 dalje podrla programe rasti več sto SME's v okviru programa Goldman Sachs »10.000 malih podjetij«. Več.

Poslovno pot je začela v medijih (nacionalnih in poslovnih). Nato je leta 2002 vodila transformacijo proizvodnega podjetja do  njegove uspešne prodaje globalnemu konkurentu v 2011.

 

Izvedba in pogoji udeležbe 

Dogodek bo potekal v digitalni obliki (Zoom meeting). 

Dogodka se lahko udeležijo predstavniki članov, ki imajo plačano članarino SOZ za leto 2023 ter novi člani, pri katerih se rok za plačilo še ni iztekel, pod dodatnimi pogoji, ki izhajajo iz vrste članstva.

Korporativno članstvo: brezplačna udeležba neomejeno pod dodatnim pogojem do zasedbe prostih mest.

Podjetniško članstvo: brezplačna udeležba na 9 dogodkih v 2023 ob dodatnem pogoju do zasedbe prostih mest. 

Osebno članstvo: brezplačna udeležba na 2 dogodkih v živo in 6 dogodkih v digitalni obliki v 2023 po izboru člana posameznika ob dodatnem pogoju do zasedbe prostih mest. 

Pridruženo članstvo: brezplačna udeležba na 2 dogodkih v letu 2023 po izboru člana ob dodatnem pogoju do zasedbe prostih mest.

Študentsko članstvo: brezplačna udeležba na 1 dogodku v živo in 6 dogodkih v digitalni obliki v letu 2023 po izboru člana ob dodatnem pogoju do zasedbe prostih mest. 

Partner dogodka