meni

Argeta in Luna \TBWA osvojili nagrado Effie Europe

6
dec.
2023
Domov / 
Novice / 
Argeta in Luna \TBWA osvojili nagrado Effie Europe

Na gala podelitvi Effie Awards Europe 2023 v Bruslju, ki jo organizira EACA (European Assotiation of Communication Agencies), so v torek podelili prestižne nagrade Effie Europe. Nagrado je kot edini slovenski projekt prejelo delo Argeta: Oda pekom, agencije Luna \TBWA in naročnika Argeta, Atlantik Grupa, ki je prejel bronasto nagrado Effie Europe.

Effie® Europe vsaki dve leti podeljuje prestižne nagrade, s katerimi prepoznavajo tržno-komunikacijske projekte, ki so učinkovitost kreativne komunikacije dokazali na vsaj treh evropskih trgih. 

V obsežni konkurenci se je med 40 finalistov z vse Evrope uvrstil projekt agencije Luna \TBWA in naročnika Argeta, Argeta: Oda pekom, ki je v kategoriji Food & Beverage tekmoval s španskim delom za znamko Magnum. Projekt Argeta: Oda pekom so na torkovi podelitvi razglasili za prejemnika bronaste nagrade.

Argeta dosega izjemne rezultate in je vodilna znamka mesnih in ribjih paštet na Evropskem tržišču. Učinkovite in dolgoročno strateško zasnovane tržne komunikacije so ena izmed bistvenih prvin, ki Argeti omogočajo izjemno rast v celotni Evropi. Ponosni smo, da so izkušeni žiranti tekmovanja za nagrado Euro Effie nagradili naše delo in prepoznali Argeto s kampanjo Oda pekom kot eno najboljših praks v vsej Evropi. To je že tretja Euro Effie nagrada za Argeto, kar jo postavlja ob bok najuspešnejšim svetovnim znamkam.” Je povedal Enzo Smrekar, podpredsednik uprave za delikatesne namaze, Donat in internacionalizacijo v Atlantic Grupi ter glavni direktor Atlantic Droge Kolinske

Na Luni \TBWA so Effie nagrade, ki ocenjujejo učinkovitost kreativnih rešitev, vedno imele prav posebno mesto. Tako pomensko kot tudi fizično, saj smo največkrat nagrajena in najbolj učinkovita agencija zadnjih dveh Effie sezon. Izredno ponosni smo, da uspešnost in učinkovitost naših projektov prepoznajo tudi na evropskem nivoju. To je že naša druga Euro Effie nagrada in tudi ta bo navdih in motivacija za vse prihajajoče projekte.” je povedala kreativna direktorica agencije Luna \TBWA, Medeja Kraševec Žnidarec.

 

Na fotografiji so:

Medeja Kraševec Žnidarec, kreativna direktorica LUNA \TBWA

Mojca Praznik Matić, direktorica projektov LUNA \TBWA

Mojca Pesendorfer, vodja marketinga za razvoj kategorij in blagovnih znamk Argeta

Tamara Vilhar, starejša specialistka za potrošniške in tržne vpoglede, Atlantic Grupa