meni

HERMAN & PARTNERJI SEDAJ URADNI PARTNER VODILNE AI VIDEO GENERATIVNE PLATFORME, SYNTHESIE

20
feb.
2024
Domov / 
Novice / 
HERMAN & PARTNERJI SEDAJ URADNI PARTNER VODILNE AI VIDEO GENERATIVNE PLATFORME, SYNTHESIE

LJUBLJANA – Iz agencije Herman & partnerji so sporočili, da so v Sloveniji in regiji  postali prvi uradni partner ene od vodilnih globalnih platform na področju ustvarjanja video vsebin s pomočjo umetne inteligence, danskega podjetja Syntesia. S svojimi kreativnimi rešitvami je Herman največja domača podjetja (Mercator in Telekom Slovenije) postavil ob bok svetovnim velikanom in uglednim podjetjem, kot so Accenture, BBC, Google in Amazon, ki v svojih marketinških in komunikacijskih podjetjih že uporabljajo Synthesio. 

Synthesia je inovativna platforma za ustvarjanje videov z umetno inteligenco, ki omogoča uporabnikom, da brez tradicionalnih metod snemanja hitro in učinkovito ustvarjajo visokokakovostne videoposnetke. Zmožna je generirati realistične video vsebine, vključno z avatarskimi voditelji in sinhroniziranim govorom v različnih jezikih. Synthesia tako omogoča ustvarjanje videoposnetkov v 120 različnih jezikih, pri tem pa podjetjem pomaga prihraniti do 80 % časa in proračuna.

Video vsebine se vedno bolj uporabljajo na različnih področjih - tako od korporativnega komuniciranja, internega komuniciranja kakor v izobraževanju, Synthesia omogoča široko paleto novih kreativnih aspektov. Poleg večkrat nagrajenega projekta Sebatar, ki so ga v agenciji Herman & Partnerji pripravili v sodelovanju s Telekomom Slovenije, so ustvarjalce na Syntesii pri Hermanu navdušil tudi z inovativno uporabo orodja pri ustvarjanju serije oddaj na Mercatorjevi M Soseski, MTN, in številnih drugih projektov, ki jih agencija aktivno razvija.

"Zavedamo se, da je v današnjem hitro spreminjajočem se digitalnem okolju ključnega pomena, da podjetja sprejmejo inovativne pristope v komunikaciji," pravi Milan Slana, partner v agenciji Herman & partnerji. "Naše partnerstvo s Synthesio predstavlja pomemben korak v to smer, omogoča nam, da našim strankam ponudimo vrhunske AI video rešitve in jih s tem podpiramo, da sledijo svetovnim trendom."

[VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=kFKFeIgUgDk]

Kot strokovnjaki za integracijo inovativnih Synthesia videov v poslovne procese, Herman & partnerji nudijo celovite storitve, ki vključujejo razvoj poslovnih in kreativnih komunikacijskih konceptov. Njihova ekipa je specializirana za implementacijo AI videov v prodajne in marketinške strategije, izboljšanje izkušenj strank skozi video integracijo, zagotavljanje storitev pisanja besedil in video montaže ter ustvarjanje avatarjev. S tem poenostavljajo in optimizirajo proces ustvarjanja videov z umetno inteligenco, da ustreza poslovnim potrebam in ciljem. 

Za podjetja, ki razmišljajo o vključitvi AI tehnologije v svoje komunikacijske strategije, a niso prepričana o začetnih korakih ali primernosti, Herman & partnerji ponujajo strokovno podporo in svetovanje. "Naša vrata so odprta za vsa podjetja, ki želijo biti del revolucije v AI video komunikaciji. Skupaj lahko odkrijemo, kako lahko AI video vsebine najbolje služijo vašim ciljem," dodaja Slana.