meni

»Slovenska muska« za vse

6
feb.
2024
Domov / 
Novice / 
»Slovenska muska« za vse

Mastercard je v partnerstvu z Ladom Bizovičarjem poskrbel, da je bil glasbeno-komični spektakel Slovenska muska, ki je minulo soboto potekaal v ljubljanskih Stožicah, vključujoč za različne družbene skupine. Predstavo so si namreč s pomočjo izvrstnih tolmačev iz Hiše slovenskega znakovnega jezika na velikem zaslonu ogledali tudi gluhi in naglušni gostje.

K ogledu predstave je Mastercard povabil tudi člane Zveze Sonček in Društva študentov invalidov Ljubljana in njihove spremljevalce, v prijetnem vzdušju pa so uživali še starejši občani, člani Mestne zveze upokojencev Ljubljana. Več kot sto gostov je z navdušenjem spremljalo predstavo, ob tem pa so bili enotnega mnenja, da si v Sloveniji želijo več dostopnih in vsem prijaznih dogodkov.

»Mastercard neprestano stremi k napredku in inovacijam, tudi na ravni družbe. Povezovanje ljudi in ustvarjanje nepozabnih doživetij je eno izmed naših osrednjih poslanstev, zato smo ponosni, da smo lahko s skupnimi močmi ustvarili vključujočo predstavo,« je dejal Aleš Petejan, direktor marketinga pri Mastercard Slovenija.