meni

Agencija Ginger Communication Hub po novem McCann Ljubljana

25
okt.
2023
Domov / 
Novice / 
Agencija Ginger Communication Hub po novem McCann Ljubljana

McCann odpira vrata v Ljubljani

ziga_anzlovar_photo.jpg

Agencija Ginger Communication Hub je sedaj partner McCann za slovenski trg in bo naprej delovala pod blagovno znamko McCann Ljubljana.

Nova agencija je rezultat sinergije med v svojem razredu najboljšo svetovno agencijo, regionalnim strokovnim znanjem I&F skupine in drznimi lokalnimi talenti. Kreativnost McCanna je trdno zakoreninjena v strateškem razmišljanju. Agencijska mreža tako položaj podjetij in blagovnih znamk krepi z idejami, ki pustijo vtis na vseh področjih.

 »Na trg prihaja nov, odličen igralec in vesel sem, da sem del te zgodbe. Naš cilj je slovenskemu trgu ponuditi najboljše strokovno znanje iz regije v tesnem sodelovanjem z našimi lokalnimi talenti« je dejal Žiga Anžlovar, direktor McCann Ljubljana, in dodal: » V McCann Ljubljana verjamemo v partnerstva in sodelovanja, ki prinašajo prodorne rešitve. Svet je v nenehnem pogonu, zato McCann ne ustvarja le kampanj, temveč tudi platforme in ekosisteme, ki se lahko spreminjajo in razvijajo skozi čas. V naših svetlih pisarniških prostorih boste našli zagnano, predano, radovedno in pripravljeno ekipo, ki bo z veseljem sprejela nov, izzivov poln projekt.«

McCann Worldgroup je ena največjih agencijskih mrež na svetu z več kot 20.000 zaposlenimi v več kot 100 državah. Ta je poznana kot začetnica sodobnega modela marketinške agencije in ustvarjalka nekaterih najbolj znanih trženjskih kampanj v zgodovini.

 McCann Ljubljana – vodi nas razum, navdihuje nas strast.

 Najdete nas na:

 •   www.mccann.si

•    www.linkedin.com/company/mccan-ljubljana (link bo posodobljen v kratkem)

•    www.instagram.com/McCannLjubljana

•    www.facebook.com/McCannLjubljana